2009-02-07 - Acidos

In begin 2007 zag een nieuw concept het licht in Den Haag. Het moest een acid gerelateerd feest worden, met de nadruk op "gerelateerd". Acidos werd een feest wat zich van andere feesten onderscheid door de veelzijdigheid in muziek. Rond het thema acid werd vrijelijk gevarieerd wat resulteerde in avonden gevuld met house, electro, techno, new wave, disco en natuurlijk acid.

De avonden werden een succes en al snel volgde edities in Rotterdam en Amsterdam. In Den Haag zelf kreeg Acidos één keer in de maand vaste avond midden in het centrum.

Mede door de inmiddels steeds vollere (draai)agenda van oprichter kwam er aan het einde van de zomer een (voorlopig) einde aan de Acidos feesten. Maar nu is Acidos dankzij een enthousiaste achterban weer terug! In de mooie locatie Cicionina in Delft zullen een aantal Acidos artiesten hun opwachting maken:

Pametex, met een aantal releases op labels als Bunker, Clone en Frustrated Funk weet als geen ander hoe Chicago house moet klinken.

Raoul, de helft van de legendarische Syncom Data die met een release op Bunker hun debuut maakten en intussen een eigen label runnen: Syncom Data Records. Een graag geziene gast op de Acidos avonden die altijd weet te verassen met een aantal bijzondere acid en disco tracks uit zijn enorme platen verzameling.

Baz Reznik, Acidos oprichter en Frontman. Heeft na de Acidos feesten zijn opwachting inmiddels mogen maken in clubs als Doornroosje, Paard van Troje en de Sugarfactory en keert deze avond weer terug naar zijn eigen feest.

Phantom, Bekend om zijn funky mash-ups. Zal vanavond een custom-made set van electro en old school acid plaatjes draaien. Zoals alleen Phantom dat kan!!

Pixelshift, de vaste en favoriete vj van de Acidos avonden zal ook met Rash1981 een video installatie voor het eerst in gebruik nemen om het publiek te voorzien van rauwe kleurrijke visuals.

Verwacht een avond gevuld met de West Coast Sound of Holland!

Pametex
Raoul
Baz Reznik
Pixelshift
 


Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player