Met de text editor van CeeEmEssa kunt u snel en gemakkelijk de texten van uw website beheren & opmaken, links toevoegen & verwijderen, lijsten aanmaken, tabellen tekenen, en speciale characters invoeren. Als u of een van uw medewerkers beschikt over html kennis kunt u zelfs zover gaan dat u specifieke html code kan invoeren, zonder dat u daarvoor Polymessa hoeft in te schakelen.

Een speciale functie die even wat aandacht verdient is het over plakken van Word documenten. Omdat de opmaak van Word text standaard behouden blijft, hebben we twee functies ingevoegd die u kunnen helpen de formatting van uw website op orde te houden; de speciale Word plakker & het opmaak gummetje.

Met de Word plakker wordt alle speciale wordt opmaak verwijderd, waardoor u zeker kunt zijn dat de styling van uw website behouden blijft.

Mocht het toch wenselijk zijn dat bepaalde Word opmaak behouden blijft, of heeft u zich vergist hebben en direct uit Word geplakt hebben, dan kunt u de opmaak gum gebruiken om de de ongewenste opmaak te verwijderen/strippen.