Bloggen is het. In Amerika spreekt men al over de "Blogosphere" die de een serieuze concurent is voor de gevestigde media; vooral kranten liggen hierdoor onder vuur. Als een blogger zijn bericht post is het immers direct gepubliceerd terwijl krantenlezers moet wachten tot de volgende editie gedrukt is.

De kracht van bloggen wordt ook sterkt onderkent door Google. Google waardeert sites die regelmatig updaten door ze hoger in de de zoekranglijsten te plaatsen. Het bloggen de moet gezien worden als een "casual" communicatie kanaal waarin op column-achtige wijzeuw visie of actualiteiten kan publiceren. Laat bijvoorbeeld uw autoriteit binnen uw blijken door te publiceren over de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied.

De CeeEmEssa blog functie geeft u tal van mogelijkheden, en zijn (in overleg) aan te passen naar uw eigen smaak. Wilt u een blog waarbij artikelen gecategoriseerd worden op onderwerp? Of toch liever een chronologische lijst van nieuws items?

Combineer uw blog met RSS functie en u biedt uw bezoekers de mogelijkheid altijd op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van uw organisatie.